mercoledì 26 gennaio 2011

Let's cupcake!!!!!





Adoro questi bellissimi dolcetti, poco conosciuti in Italia, ma goduriosissimi!
Ora ho trovato un piccola pasticceria che li fa a Sarzana e non mi sono fatta scappare l'occasione! La giovane pasticcera, Melissa, è una piccola grande artista . . . giudicate voi dalle foto . . . per la bontà dei dolcetti fidatevi di me . . . .slurpppppp.
Chi si trovasse a passare da Sarzana, andate a trovare Melissa, merita la sosta.

2 commenti:

  1. che meraviglia questi dolcetti. bello il tuo blog. un abbraccio

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  2. Hello Paoletta!

    Thank you for visit on my blog!:)
    How delicious cakes you show us!!:)

    You asked me to tell a recipe of mud cake. I`m sorry that it last so long! But now it comes, at least I`ll try to tell you in English;)
    Well, you need 6 eggs, 2 decilitre sugar (or you can use a little sweetener)100 gram butter and 300 gram dark chocolate. Separate yolks and albumens of eggs. Smelt butter and then put chocolate with butter and let smelt.Froth yolks with sugar and then froth ONLY albumens. Then combine chocolate/butter with yolks. Add 1/3 part from albumens to the chocolate/butter / yolks mixture and mix them well. Put and lift the rest of albumens to the dough. Pour the dough to the casserole, temperature 200 and about 15-20 minutes. Enjoy!:) I hope that you understand enough:))

    Have a nice weeekend!
    Marge

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